Welcome to Kisah Hati. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
Nabiela Dhah Territory





UPU
Thursday, 24 January 2013 | 20:50 | 0 comments
hai selamat pagi pukul 12:41 pagi dah kan tapi still malam nie*apa aku merepak tengah tengah malam *nie first time dalam hidup aku update blog malam malam buta ceni *so ada orang kisah *.Sapa dah tidor aku nak ucapakan selamat malam dan selamat pagi kepada sapa yang masih online.Nie bukan masanya aku nak update blog or cakap apa apa yang merapu sebab masa nie aku dah angkasa lepas tapi malam nie aku tak boleh tidor sebab geram melanda diriku,aku geram sebab penutup broaband aku hilang weii ,nie mesti kerja cousin aku main aci nyorok nyorok T.T rasa nak sepak ja seorang demi seorang.Sokay aku boleh sabar lagi besok hang siap sedia dengan aku lahh noh.
Kepada  Batch95 hampa semua dah isi UPU ke belum kalau belum cepat cepatlah isi nanti tak kelam kabut terutama yang dapat PLKN siri Kedua dan Ketiga macam aku T.T.Apa apa pun selamat mengisi UPU semoga anda membuat pilihan yang tepat .Ohh yaa nie laman web dia
UPU
oklah MR dan MRS sekalian cheq tidor dulu nohhh.Goodbye guys :)
Rindu Nak Update :D
Monday, 14 January 2013 | 18:49 | 0 comments

Selamat pagi ,salam sejahtera dan salam satu malaysia *berapa banyak salam nie*hihi.Dah lama  aku tak update blog last update tahun 2012 bulan 7 *masih segar dalam ingatan * .Lepas trial mama terus tak bayar broaband .Pasai pa tak bayar? Sebab result trial aku gempak sebab tuu mama aku tamau bayar T.T.Lepas tak boleh online aku berkawan dengan MR BUKU SPM,subjek yang tak minat lastlast jadi minat nie namanya buat persediaan last minit .adik adik sekalian jangan tiru macam aku tau ,kalau tak menyesal tak sudah.SPM macam mana pulak?Alhamdulilah dapat jawab dengan tenang hihi cuma dekat subjek yang aku minat tuu  *sejarah*  soalan   sangatlah susah hampir sesetengah pelajar dalam dewan peperiksaan aku keluar awal,dah lah keluar awal pastuu dok buat bising.,tak reti hormat orang langsung *frust gila masa tuu *Arghh perkara dah lepas usah dikenang,kalau tak jiwa tak tenteram *betoi dak ,hentam jelah labu*. Mesti tertanya-tanya kenapa aku tak p PLKN lagi kan,nie lagi sad story."Tahniah.Anda terpilih dalam kumpulan 2@ 3 siri 10/2013" lepas lepas aku baca ayat tuu aku frust.Mau tak frust aku nak sangat kumpulan 1 last-last dapat  kumpulan 2 @3 .Tapelah aku redha ja nak buat macam mana bukan nasib aku dapat kumpulan 1 :).
So sekarang aku dok umah bina badan*makan* jaa.Keje?nak keje tapi cara mak tok macam tak bagi,mungkin mak tok sayang aku tuu sebab tuu tak bagi keje.hihi.Insyaallah tak lama lagi nak ambik lesen  motor dan kereta kot.Selamatlah mama bayar broaband aku nie hah kalau dak mesti aku separuh gila dok rumah .HAHA. Aku nak ucapakan ribuan terima kasih kepada kawan aku  Arina Mokhidin sebab tolong cantikan blog aku.hihi.Ok lah mak tok panggil suruh  p makan*lamalama gemuk lah*.Jum kawan-kawan Bye!