Welcome to Kisah Hati. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
Nabiela Dhah Territory





UPU
Thursday, 24 January 2013 | 20:50 | 0 comments
hai selamat pagi pukul 12:41 pagi dah kan tapi still malam nie*apa aku merepak tengah tengah malam *nie first time dalam hidup aku update blog malam malam buta ceni *so ada orang kisah *.Sapa dah tidor aku nak ucapakan selamat malam dan selamat pagi kepada sapa yang masih online.Nie bukan masanya aku nak update blog or cakap apa apa yang merapu sebab masa nie aku dah angkasa lepas tapi malam nie aku tak boleh tidor sebab geram melanda diriku,aku geram sebab penutup broaband aku hilang weii ,nie mesti kerja cousin aku main aci nyorok nyorok T.T rasa nak sepak ja seorang demi seorang.Sokay aku boleh sabar lagi besok hang siap sedia dengan aku lahh noh.
Kepada  Batch95 hampa semua dah isi UPU ke belum kalau belum cepat cepatlah isi nanti tak kelam kabut terutama yang dapat PLKN siri Kedua dan Ketiga macam aku T.T.Apa apa pun selamat mengisi UPU semoga anda membuat pilihan yang tepat .Ohh yaa nie laman web dia
UPU
oklah MR dan MRS sekalian cheq tidor dulu nohhh.Goodbye guys :)

Older Post